Новата ултра премиум електрическа автомобилна марка Aehra разкри изображения на първия

...
Новата ултра премиум електрическа автомобилна марка Aehra разкри изображения на първия
Коментари Харесай

Новата италианска премуим марка разкри дизайна на първия си модел

Новата ултра премиум електрическа автомобилна марка Aehra разкри изображения на първия си модел - вид SUV, планиран от екип, управителен от основния дизайнер Филипо Перини. Той бе показан преди няколко дни на международните медии в Милано, градът, където е централата на компанията.

AЕHRA SUV е въодушевен от концепцията за грациозен футуризъм. Отличаващ се с удължено 3-метрово междуосие, дизайнът на SUV се характеризира с коренно ниска предница и извънредно къси предни и задни надвеси, плюс отличителни елементи като огледала, въодушевени от спортни мотоциклети и сходни на надкрилия порти.

Цялостният външен тип е ориентиран към изпъкване измежду другите коли на пазара през днешния ден. SUV ще бъде последван от втори модел AEHRA - седан, който ще бъде показан през февруари 2023 година, като първите доставки на двата модела се чакат през 2025 година
 Снимка 595567
Източник:

Това е първият модел на италианския стартъп, който желае да стъпи на пазара през 2025 година с кола от въглеродни нишки и порти с обсег на крилата. AЕHRA SUV е дълъг 5,10 метра, необятен 2,00 метра, висок 1,64 метра, с междуосие 3,00 метра. Декларираното тегло е по-малко от 2000 кг, а колелата са доста огромни, с гуми 285/35 на 24 " джанти, със завиване на задните колела.

По отношение на техническите данни и продуктивност, към този момент Aehra претендира за мощ сред 748 HP и 816 к.с. (т.е. сред 550 и 600 kW), за оптималната скорост от 265 км / ч. Въпреки че приказваме за пробег, който надвишава 800 км, се чака през 2025 година технологията на батерията да направи допустимо постигането на тези резултати с същият размер на клетките, защото енергийната компактност ще бъде по-висока от тази на сегашните електрически коли.

Пазарното позициониране е сравнимо с това на Tesla Model X във връзка с цените, които ще бъдат сред 160 000 евро и 180 000 евро, само че с характерности на суперавтомобил във връзка с градивните решения. Производство и монтаж са планувани в Италия, като към този момент са открити контакти с доставчиците на съставените елементи, които ще образуват индустриалната верига.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР